برترین ارزهای رمزنگاری شده از نگاه فوربس در 2021

هزاران ارز رمزنگاری شده مختلف وجود دارد که وقتی برای اولین بار وارد دنیای رمزنگاری می‌شوید برایتان بسیار شگفت‌انگیز خواهد بود و همواره به‌دنبال خرید بهترین ارز ممکن هستید.
در اینجا چند ارز رمزنگاری شده برتر را از نگاه «فوربس» نام می‌بریم که علاوه بر نگاه ویژه فوربس به آن‌ها، بر اساس ارزش بازار یا ارزش کل تمام کوین‌های در حال گردش در حال حاضر برترند.

شماره یک: بیت‌کوین (BTC)
ارزش بازار: بیش از ۶۴۱ میلیارد دلار

بیت‌کوین را در سال ۲۰۰۹ شخصی با نام مستعار ساتوشی ناکاماتو ایجاد کرده است و ارز رمزنگاری شده اصلی است. بیت‌کوین هم مانند اکثر ارزهای رمزپایه، با بلاکچین کار می‌کند یا با معاملات ورود به سیستم کیف پول لجر که در شبکه‌ای از هزاران رایانه توزیع می‌شود. هرمقدار که به لجر‌های توزیع شده اضافه گردد باید با حل یک معمای رمزنگاری تأیید شود؛ این کار با روندی به نام «اثبات کار» انجام می‌شود و بیت‌کوین را از خطر کلاهبرداران ایمن می‌کند.
وقتی بیت‌کوین به یک برند اصلی تبدیل شد، قیمتش سر به فلک کشید. پنج سال پیش می‌توانستید با حدود ۵۰۰ دلار یک بیت‌کوین بخرید. از ژوئن ۲۰۲۱، قیمت یک بیت‌کوین بیش از ۳۲۰۰۰ دلار بود. این رشد حدود ۶,۳۰۰ درصد است.



شماره دو: اتریوم (ETH)

ارزش بازار: بیش از ۳۰۷ میلیارد دلار

اتریوم هم یک ارز رمزنگاری شده و هم یک پلتفرم بلاکچین است، به دلیل اپلیکیشن‌های بالقوه‌اش مورد علاقه توسعه‌دهندگان برنامه است، مانند قراردادهای به اصطلاح هوشمند که در صورت برقرار شدن شرایط و توکن‌های غیر قابل معاوضه (NFT) به طور خودکار اجرا می‌شوند.
اتریوم نیز رشد فوق‌العاده‌ای را تجربه کرده است. تنها در پنج سال، قیمت آن از حدود ۱۱ دلار به بیش از ۲۵۰۰ دلار رسید که به طور فزاینده‌ای بیش از ۲۲۰۰۰ درصد بود.



شماره سه: بایننس‌کوین (BNB)

ارزش بازار: بیش از ۵۶ میلیارد دلار
بایننس‌کوین نوعی ارز رمزنگاری شده است که می توانید از آن برای تجارت و پرداخت هزینه در صرافی بایننس که یکی از بزرگترین صرافی‌های رمزنگاری شده در جهان است، استفاده کنید.
بایننس‌کوین از زمانی که در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی شد، صرفاً به تسهیل معاملات در پلتفرم صرافی بایننس پرداخته و آن را گسترش داده است. در حال حاضر می‌توان از آن برای تجارت، پردازش پرداخت یا حتی رزرو مقدمات سفر استفاده کرد. همچنین می‌توان آن را با انواع دیگر ارزهای رمزنگاری شده مانند اتریوم یا بیت‌کوین معامله یا مبادله کرد.
قیمت آن در سال ۲۰۱۷ فقط ۰.۱۰ دلار بود. تا ژوئن ۲۰۲۱، این مبلغ به بیش از ۳۵۰ دلار افزایش یافت که تقریباً ۳۵۰۰۰۰ درصد افزایش داشت.



شماره چهار: کاردانو (ADA)

ارزش بازار: بیش از ۵۱ میلیارد دلار
کمی بعد از ظهور رمزنگاری، کاردانو به دلیل پذیرش اولیۀ اعتبارسنجی اثبات سهام مورد توجه قرار گرفته است. این روش زمان تراکنش را تسریع می‌کند و با حذف جنبه رقابتی و حل مشکل تأیید تراکنش در پلتفرم‌هایی مانند بیت‌کوین، مصرف انرژی و تأثیرات زیست محیطی را کاهش می‌دهد.کاردانو نیز مانند اتریوم کار می‌کند و قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیر متمرکز را از طریق پشتیبانی ADA فعال می‌کند.
توکن ADA کاردانو در مقایسه با سایر کوین‌های رمزنگاری شده رشد نسبتاً کمی داشته است. در سال ۲۰۱۷، قیمت ADA ۰.۰۲ دلار بود. تا ژوئن ۲۰۲۱، قیمت آن ۱.۵۰ دلار بود. این افزایش ۷۴۰۰ درصدی است.



شماره پنج: ریپل (XRP)

ارزش بازار: بیش از ۴۰ میلیارد دلار

ارز XRP را هم برخی از بنیانگذاران ریپل، که یک شرکت فناوری دیجیتال و پردازش پرداخت است، ایجاد کرده‌اند. XRP را می‌توان در آن شبکه برای تسهیل مبادلات انواع مختلف ارز، از جمله ارزهای فیات و سایر ارزهای رمزنگاری شده اصلی استفاده کرد.
در ابتدای سال ۲۰۱۷، قیمت XRP ۰.۰۰۶ دلار بود. در ژوئن ۲۰۲۱، قیمت آن به ۰.۹۲ دلار رسید، که معادل افزایش ۱۵۲۳۳ درصدی بود.



شماره شش: پولکادات (DOT)

ارزش بازار: بیش از ۲۱ میلیارد دلار

ارزهای رمزنگاری شده می‌توانند از هر تعداد بلاکچین استفاده کنند. پولکادات (و رمزنگاری همنام آن) قصد دارد آن‌ها را با ایجاد یک شبکه رمزنگاری شده که بلاکچین‌های مختلف را به هم متصل می‌کند، ادغام کند تا بتوانند با هم کار کنند. این ادغام ممکن است نحوه مدیریت ارزهای رمزنگاری شده را تغییر دهد و از زمان راه‌اندازی پولکادات در سال ۲۰۲۰ رشد چشمگیری را ایجاد کرده است. بین سپتامبر ۲۰۲۰ و ژوئن ۲۰۲۱، قیمت آن ۶۱۵ درصد افزایش یافت، از ۲.۹۳ دلار به ۲۰.۹۵ دلار رسید.



شماره هفت: یونی‌سواپ (UNI)

ارزش بازار: بیش از ۱۳ میلیارد دلار

یونی‌سواپ یک توکن مبتنی بر اتریوم است که صرافی رمزنگاری غیرمتمرکز یونی‌سواپ را قدرتمند می‌کند؛ صرافی یونی‌سوآپ از یک مدل نقدینگی خودکار برای معاملات استفاده می‌کند. این بدان معناست که هیچ تسهیل کننده مرکزی مانند بانک یا دلال وجود ندارد. در عوض از قراردادهای هوشمند و منابع کاربر مشترک استفاده می‌کند. پلتفرم یونی‌سواپ اُپن‌سورس (متن باز) است، بنابراین هرکسی می‌تواند از کد برای ایجاد مبادلات خود استفاده کند.
یونی‌سواپ در سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد و قیمت آن از ۰.۴۸ دلار شروع شد. تا ژوئن ۲۰۲۱، قیمت آن ۲۴.۶۰ دلار بود که ۵۰۲۵ درصد افزایش داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *