دنیــــای کیف‌های سخت‌افزاری مخصوص رمـزارز

تنها راهی که می‌توانید به‌درستی از سرمایه‌های رمزنگاری‌شده‌یتان در برابر حمله‌ی هکرها، قطع دسترسی به صرافی‌ها و شل‌دستی‌های بالقوه‌ی خودتان (در دنیای رمزارزها از اصطلاح دست‌های کاغذی در برابر دست‌های الماسی استفاده می‌شود و برای اشاره به قدرت سرمایه‌گذران دنیای رمزارزها در حفظ و نگهداری دارایی‌های‌شان در زمان‌های صعود و ریزش شدید بازار تا زمان رسیدن به سودآوری استفاده می‌شود) حراست کنید، داشتن یکی از بهترین کیف‌های رمزارز سخت‌افزاری است.
استفاده از کیف‌های سخت‌افزاری به این معناست که هیچ‌کس بدون داشتن کیفِ‌رمزارز شما یا کلمه‌های ورود و بازیابی آن قادر به دستیابی به بیت‌کوین، اتریوم و یا دیگر رمزارزهای‌تان نخواهد بود.
کیف‌های سخت‌افزاری با داشتن کلیدواژه‌های انحصاری، رمزهای عبور و زیست‌سنج‌ها (بیومتریکز) بهترین شیوه برای حفاظت از توکن‌های رمزنگاری‌شده هستند و همواره این اطمینان را به شما می‌دهند که آن کلیدها فقط و فقط متعلق به شما هستند.
به همین دلیل همیشه به‌خاطر داشته باشید که «وقتی کلیدی ندارید، کوینی هم ندارید.»

علی‌رغم این‌که بسیاری از کاربران از کیف‌های سخت‌افزاری تنها برای ذخیره یا هولد رمزارزها استفاده می‌کنند و هدفی جز نگه‌داری ایمن دارایی‌های‌شان ندارند، اما در سال‌های اخیر با افزایش موارد استفاده از بلاک‌چین می‌توانید کارهای دیگری نیز با کیف‌های‌تان انجام دهید.
می‌توانید به برنامه‌های کاربری غیرمتمرکزی (DApp) مانند پروتکل‌های بازارهای مالی غیرمتمرکز، صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX)، بازارهای توکن‌های غیرمثلی (NFT) بر روی بلاک‌چین‌های مختلف دسترسی داشته باشید و حتی کیف‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری‌تان را در هم ادغام کنید و موارد بسیار دیگری که همه و همه تنها از طریق محیط امن کیفِ‌رمزارز سخت‌افزاری عملی هستند.

توجه:
* به‌جز تازه‌واردان دنیای رمزارز، همه‌ی کسانی که بیش از 100 دلار سرمایه‌ی رمزنگاری‌شده دارند یک یا بیش از یک عدد کیف سخت‌افزاری دارند.
** پیش از ادامه‌ی این بحث تنها ذکر این نکته اهمیت دارد که تنها و تنها از فروشگاه‌های رسمی تولیدکنندگان کیف‌های رمزارز خرید کنید. هرگز کیف‌های دست دوم نخرید، و هرگز از فروشگاه‌های طرف سوم کیفی تهیه نکنید تا از گزند مخاطرات مربوط به ورود فرد یا افراد دیگر پیش از شما به کیف پول‌تان در امان بمانید.
*** با وجود این که هیچ راهی برای دستیابی به کلیدهای خصوصی کیفِ‌رمزارز سخت‌افزاری شما وجود ندارد و حتی در صورتی‌که این کیف دزدیده شود، سارق باید مرحله‌ی حفاظتی یا همان پین‌کد 7 یا 8 عددی را نیز پشت سر بگذارد که امری غیرممکن است، برخی از کیف‌ها در این مرحله برای اجتناب از حمله‌های آنلاین و آفلاین از سازوکار خودتخریبی بهره می‌برند.

چه در پی یافتن کیف سخت‌افزاری یو‌اِس‌بی قابل‌حمل به محل دلخواه‌تان باشید، و چه به‌دنبال یک یادآور کلیدهای عبور با قفل پولادین که حتی در صورت سوختن محل زندگی‌تان در آتش سالم باقی بماند، کیف‌های سخت‌افزاری که در ادامه معرفی می‌شوند را می‌توانید برای نگهداری بیت‌کوین، اتریوم و سایر رمزارزهای خود استفاده کنید.

1. لجر نانو ایکس (Ledger Nano X):
از نسل دوم کیف‌های سخت‌افزاری لجر (نسل اول نانوی اس (Ledger Nano S) بوده) با قابلیت ذخیره‌سازی بیشتر (می توانید بیش از 100 برنامه‌ی کاربردی بلاک‌چینی در آن نصب کنید)، صفحه‌ی نمایش بزرگ‌تر و اتصال بهتر به گوشی‌های تلفن‌همراه از طریق بلوتوث. لجر نانو ایکس از ویندوز، لینوکس، مک و در کنار آن‌ها اندروید و آی‌اُ‌اِس پشتیبانی می‌کند. برای اتصال به رایانه‌ها می‌توان از کابل یو‌اِس‌بی و برای تلفن‌های همراه می‌توان از بلوتوث استفاده کرد.

از سیستم عامل مخصوص خود یعنی بولوس (BOLOS) با امنیت بالا استفاده می‌کند و همه‌ی برنامه‌های کاربردی رمزارز به‌صورت جدا از هم روی آن نصب می‌شوند. قابلیت کار با لجر لایو (نرم‌افزاری که ارتباط کاربر با کیف لجر را سهولت می‌بخشد و خرید، فروش، سواپ و قرض دارایی را امکان‌پذیر می‌سازد.) بر روی نسخه‌ی تلفن‌همراه یا دسکتاپ را دارد و 37 کوین و بیش از 1000 توکن را حمایت می‌کند.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره‌ی رمزارزهای مورد پشتیبانی این کیفِ‌رمزارز اینجا کلیک کنید.

در صورت نیاز به امنیت بیشتر برای 24 کلیدواژه‌ی بازیابی کیف‌های لجر، لجر به کاربران خود دو محصول بیلفودل (Billfodl) و کریپتواستیل کپسول (Cryptosteel Capsule) را پیشنهاد می‌کند که هر دو از جنس فولاد و در برابر ضربه، آتش و آب مقاوم هستند.
برای آشنایی با این دو گزینه‌ی پیشنهادی و طرز کار با آن‌ها می‌توانید اینجا کلیک کنید.


 
2. کیف تِرِزُر مدل تی (Trezor Model T):
از نسل دوم کیف‌های ترزر است، توانایی رقابت با همه‌ی ویژگی‌های امنیتی لجر نانو ایکس و محبویت آن‌را دارد. این کیف با داشتن یک صفحه‌ی لمسی رنگی، تجربه‌ای ناب در اختیار کاربران قرار می‌دهد. قابلیت میزبانی بیش از 1300 کوین و توکن را داراست (برای مشاهده ارزهایی که توسط این کیف پول پشتیبانی می‌شوند اینجا کلیک کنید) و البته کاربر می‌تواند به چارچوب منحصر به بیت‌کوین نیز تغییر وضعیت داده و به عملیات بر روی بیت‌کوین بپردازد.

همه‌ی ویژگی‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری این کیف منبع باز بوده و همه‌ی برنامه‌نویسان برای یافتن باگ‌ها و آسیب‌پذیری‌های آن دعوت شده‌اند.
ترزر مدل تی سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس، مک و اندروید را پشتیبانی می‌کند، اما هنوز برای آی او اس قابل استفاده نیست. با استفاده از وب یو‌اِس‌بی می‌توانید ترزر را به اندروید وصل کنید. ترزر از نرم‌افزار ترزر سویت (Trezor Suite) برای اتصال به دیگر ابزار استفاده می‌کند و می‌توان از نسخه‌ی ویندوز، وب یا هر دو استفاده کنید.
ترزر مدل تی از کیف‌های سخت‌افزاری محبوب است و برای حفظ امنیت کلیدواژه‌های 24‌تایی خود نیز محصولات بسیار مناسبی ارائه می‌کند. یکی کریپتو زئوس (Cryptotag Zeus) و دیگری کریپتواستیل کَسِت (Cryptosteel Cassette) که اولی به قیمت 105 یورو و دومی 109 یورو عرضه می‌شود و هر دو به‌همراه سایر محصولات قابل فروش ترزر در وبسایت این مجموعه قابل بررسی و سفارش هستند.
قیمت کیفِ‌رمزارز ترزر به تنهایی 159 یورو است.

3. الیپل تیتان (Ellipal Titan):
وجه تمایز این کیف سخت‌افزاری با دیگر کیف‌ها، ارائه‌ی راه‌حل امنیتی شکاف هوا (air-gapped) است. با داشتن چنین خصیصه‌ی منحصربه‌فردی کیف پول سخت‌افزاری الیپل به‌صورت فیزیکی، الکترومغناطیسی و الکترونیکی از همه‌ی شبکه‌ها جدا نگه داشته می‌شود.

در حالی که بسیاری از کیف‌های سخت‌افزاری از یو‌اِس‌بی یا بلوتوث برای تأیید تراکنش‌های خود استفاده می‌کنند، الیپل تنها از کدهای کیو‌آر یا پاسخ سریع (QR) استفاده می‌کند. در واقع صفحه‌ی مدار الیپل تیتان به‌گونه‌ای طراحی شده که با مسدود کردن همه‌ی ارتباطات فیزیکی قابلیت برقراری ارتباط با وای‌فای، بلوتوث و سایر شبکه‌ها را نداشته باشد.
کیف پول شما به این شیوه از حملات از راه دور و شبکه‌ای حفاظت می‌شود و با سازوکار خودتخریبی مقاوم در برابر دستکاری خود را از حمله‌های آفلاین ایمن نگه می‌دارد. در صورت تجربه‌ی هر گونه رخنه‌ی شدید، همه‌ی اطلاعات (کلیدهای خصوصی) ذخیره شده در خود را امحا خواهد کرد. البته در صورت وقوع چنین اتفاقی شما همواره کلیدهای بازیابی کیفِ‌رمزارزتان را در اختیار دارید.
الیپل تیتان با داشتن صفحه‌ی لمسی 4 اینچی این امکان را به شما می‌دهد تا به‌راحتی همه‌ی تراکنش‌های خود را تنظیم و به‌وضوح زیرنظر داشته باشید. این کیف از پلتفرم‌ها و توکن‌های ارائه‌شده در این لینک پشتیبانی می‌کند.
قیمت کیف سخت‌افزاری الیپل تایتان 169 دلار است.

4. سیف‌پل (SafePal):
پروژه‌ی جدید مورد حمایت بایننس لبز (Binance Labs) کیفِ‌رمزارز سخت‌افزاری سیف‌پل است. این کیف نیز از سازوکار ارتباطی شکاف هوا استفاده می‌کند و تأییدیه‌ی سطح پنجم (این گواهی در سطوح 1 تا 7 مورد بررسی قرار می‌گیرد) اطمینان ارزیابی‌شده (EAL) را با سازوکار خودتخریبی در مواقع حملات آفلاین شدید دریافت کرده است.
این کیف در اندازه‌ای برابر با یک کارت بانکی با صفحه‌ای 1.3 اینچ و یک باطری 400 میلی‌آمپرساعت به بازار عرضه شده است.

قابلیت پشتیبانی از 20 بلاک‌چین و بیش از 10000 توکن را دارد. قابل هماهنگی با کیف سیف‌پل موجود بر روی اندروید و آی‌اُاِس را داشته و سواپ BEP2 و BEP20 و ERC20 را سهولت می‌بخشد.
قیمت سیف‌پل اس وان (S1) در زمان تهیه‌ی این مطلب تنها 49.99 دلار است.

5. دی‌سنت (D’CENT):
کیفِ‌رمزارز سخت‌افزاری ساخته‌شده برای سیستم عامل‌های آی‌اُاِس و اندروید و هماهنگ با برنامه‌ی کیف دی‌سنت. این کیف دارای یک اسکنر اثر انگشت (که باعث می‌شود کیف بیومتریک یا زیست‌سنج نیز نامیده شود) با کاربری آسان است که هم به ایمنی بیشتر این کیف و هم به تأیید سریع‌تر تراکنش‌ها کمک می‌کند. این کیف هم از نظر طراحی و هم از نظر ایمنی بسیار مناسب و زیبا است.

صفحه‌ی نمایش 128 در 128 پیکسلی آن به شما اجازه می‌دهد تا به‌راحتی تراکنش‌های خود را مشاهده کنید. دی‌سنت بیش از 25 بلاک‌چین رمزارز را پشتیبانی می‌کند، توکن‌های ERC20 و در کنار آن‌ها توانایی اضافه کردن توکن‌های سفارشی‌شده‌ای که بر بلاک‌چین‌هایی مانند BEP20، HRC20، RRC20 و XRC20 و موارد دیگر هستند را نیز ممکن می‌سازد.
می‌توان مجموعه کوین‌ها و توکن‌های مورد پشتیبانی آن‌را در این لینک مشاهده کرد.

این کیف در حال حاضر به قیمت 119 دلار به‌فروش می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *