Vitalik Buterin

۵۰ فرد تاثیرگذار کریپتو در سال ۲۰۲۲

وبسایت کوین‌تلگراف هرساله افراد مهم و تاثیرگذار حوزه‌ی رمزارزها و بلاکچین را به انتخاب خود؛ معرفی می‌کند.
امسال نیز این مجله معتبر دنیای رمزارزها به جهت یافتن فعالانی که بالاترین جنبه هنری، تحلیلی و نوآوری را دارند به طور موشکافانه‌ای دنیای بلاکچین را بررسی کرده، که به مرور به معرفی آنها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

#21 ویتالیک بوترین[1]

هم‌بنیانگذار اتریوم[2]

تفاوت بزرگ بین اتریوم و بیت‌کوین این است که بیت‌کوین پلتفرمی است که در آن ارزش اکوسیستم از ارزش ارز ناشی می‌شود، اما در اتریوم ارزش ارز از ارزش اکوسیستم می‌آید.

بیوگرافی:

ویتالیک بوترین یکی از بنیانگذاران بلاک‌چین اتریوم و ارز دیجیتال مرتبط با آن یعنی اتر است. بوترین در سال 1994 در روسیه به دنیا آمد و در کودکی به کانادا رفت و در آنجا از نظر تحصیلی سرآمد بود. ورود بوترین به ارزهای دیجیتال در سال‌های اولیۀ این صنعت آغاز شد، زمانی که او در سال 2011 به بیت‌کوین علاقه‌مند شد.

بوترین در سال 2011 Bitcoin Magazine را هم‌بنیانگذاری کرد و به ایجاد مفهوم اتریوم ادامه داد و در سال 2013 یک وایت‌پیپر با جزئیات بلاک‌چین جدید منتشر کرد. بوترین نیاز به بلاک‌چینی با انطباق‌پذیری بیشتر نسبت به بیت‌کوین را مشاهده کرده و این خلأ را با اتریوم پر کرد.

بلاک‌چین اتریوم در سال 2015 راه‌اندازی شد و اتر متعاقباً به عنوان دومین رمزارزدارایی بزرگ صنعت کریپتو بر اساس ارزش بازار تثبیت شد. اگرچه بوترین وایت‌پیپر اتریوم را ایجاد کرد، تعدادی از افراد دیگر در بنیان‌گذاری این پروژه و راه‌اندازی آن کمک کردند.

بوترین در طول سال‌ها در جامعۀ اتریوم مشارکت داشته و از نظر توسعۀ اتریوم و همچنین بخش گسترده‌تر ارزهای دیجیتال، به عنوان یک چهرۀ مهم شناخته شده است.

بوترین در سال 2021:

با پیشرفت اتریوم به اتریوم 2.0، 2021 سال پرمشغله‌ای برای بوترین بوده است. زنجیرۀ Beacon اتریوم در دسامبر 2020 راه‌اندازی شده و آغاز رسمی تبدیل بلاک‌چین را کلید زد.

اتریوم 2.0 نشان‌دهندۀ تبدیل بلاک‌چین اولیۀ اتریوم است، یک شبکۀ دلیل کار و یک پروتکل دلیل حمایت. این حرکت با هدف کمک به مقیاس اتریوم و رسیدن به اهداف دیگر آن است.

اتریوم در سال 2021 سر و صدای قابل توجهی کرد. بلاک‌چین اتریوم میزبان مقدار قابل توجهی از فعالیت‌های ان‌اف‌تی و دیفای بود، اما در برخی مواقع به کارمزد تراکنش‌های بالایی نیاز داشت، زیرا سطح بی‌سابقۀ فعالیت شبکه بر دوش آن بود.

بلاک‌چین اتریوم در ماه اوت از هارد فورک لندن عبور کرد. فورک لندن چندین پیشنهاد برای بهبود اتریوم ارائه کرد، از جمله EIP-1559، که معیار سوختن اتر را به تراکنش‌ها اضافه کرد، که می‌تواند این توکن را به یک دارایی ضد تورمی تبدیل کند.

بوترین 500 تریلیون توکن شیبا اینو را از بنیانگذار پروژه، به نام مستعار ریوشی[3]، دریافت کرد. بوترین متعاقباً 50.7 تریلیون SHIB به ارزش تقریبی یک میلیارد دلار به صندوق خیریۀ کرونای هند اهدا کرد و 410.24 تریلیون دیگر را سوزاند.

بوترین در سال 2022:

با توجه به حضور اتریوم در فضای رمزارز، اتریوم 2.0 به طور طبیعی به عنوان یک نقطۀ جالب توجه در میان دشواری‌های بلاک‌چین مطرح شده است.

در دسامبر 2021، بوترین نوشته‌ای با عنوان «Endgame» منتشر کرد و در آن دربارۀ مسیر بالقوه‌ای که اتریوم 2.0 می‌تواند طی کند صحبت کرد. بوترین به پتانسیل کاهش تمرکززدایی به عنوان یک معاوضه برای افزایش مقیاس‌پذیری از طریق جمع‌آوری اشاره کرد.

اتریوم 2.0 بیشتر یک مسیر است تا یک رویداد، و انتظار می‌رود بوترین در هر مرحله بخشی از این روند باشد. حرکت اتریوم 2.0 تمام سال 2021 را در بر گرفت و در سال 2022 احتمالاً شاهد حرکت بیشتر به سمت پروتکل جدید خواهیم بود. تخمین زده می‌شود که اتریوم و اتریوم 2.0 در سال 2022 در فرایندی به نام ادغام ترکیب شوند، اما قرار است هر دو شبکه برای مدتی قابل استفاده باقی بمانند.

اگر اتریوم 2.0 در نهایت منجر به افزایش مقیاس‌پذیری شود، ممکن است افراد به اثرات مثبت احتمالی که می‌تواند برای بخش های دیفای و ان‌اف‌تی سنگین اتریوم داشته باشد فکر کنند.


[1] Vitalik Buterin

[2]Ethereum

[3]Ryoshi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *