Anton Bukov

۵۰ فرد تاثیرگذار کریپتو در سال ۲۰۲۲

وبسایت کوین‌تلگراف هرساله افراد مهم و تاثیرگذار حوزه‌ی رمزارزها و بلاکچین را به انتخاب خود؛ معرفی می‌کند.
امسال نیز این مجله معتبر دنیای رمزارزها به جهت یافتن فعالانی که بالاترین جنبه هنری، تحلیلی و نوآوری را دارند به طور موشکافانه‌ای دنیای بلاکچین را بررسی کرده، که به مرور به معرفی آنها خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

#39 آنتون بوکوف
یکی از بنیانگذاران شبکه ‌وان‌اینچ

این قیمت‌های رمزارزها تنها به جلب‌توجه بیشتر به این صنعت کمک می‌کنند. اما ارزش واقعی نوآوری‌ها و پروژه هاست!

زندگینامه:

آنتون بوکوف توسعه‌دهنده نرم‌افزار و کارآفرین روسی است که پس از علاقه‌مندی به بلاک‌چین و ارزهای دیجیتال، در سال 2019 شبکه وان‌‌اینچ را تأسیس کرد.
او پنج سال در مؤسسه رمزنگاری، مخابرات و علوم رایانه (یک مؤسسه تحقیقاتی در آکادمی سرویس امنیت فدرال روسیه) مشغول فعالیت بود. سپس با ‌عنوان مهندس و متخصص از آنجا فارغ‌التحصیل شد و چیزی معادل سیستم عامل TCP/IP بعلاوه یک کامپایلر زبان به سبک C طراحی کرد.
او در قامت یک توسعه‌دهنده نرم‌افزار C++ و iOS، در زمینه‌های مختلفی از جمله یادگیری ماشین، فعالیت کرد تا اینکه در سال 2017 در سمت توسعه‌دهنده بلاک‌چین به استخدام شرکت بیت‌کلیو درآمد. او قبل از راه‌اندازی شبکه اینچ‌وان، مهندس ارشد بلاک‌چین در شرکت مولتی‌توکن و مهندس ارشد قرارداد هوشمند برای شرکت نیر پروتکل بود.
در سال 2019، او به‌اتفاق سرگج کونز (مهندس نرم افزار) شبکة ‌وان‌اینچ را تأسیس کرد. آنها در جریان رویداد هکاتون در شهر نیویورک، نمونه‌ای اولیه از یک جمع‌کننده مبادلات غیرمتمرکز را طراحی کردند که در ادامه به پایه و اساس شبکه وان‌اینچ تبدیل شد.
جمع‌کننده وان‌انیچ DEX در چندین صرافی غیرمتمرکز ارزهای دیجیتال جستجو می‌کند تا امکان یافتن سودمندترین صرافی‌های تبادل توکن را برای کاربران با تجربه و بی‌تجربه دیفای فراهم کنند.
نام این شبکه یادآور تکنیک هنرهای رزمی افسانه‌ای «مشت یک اینچی» بروس لی است، الگویی از کارایی، برای تثبیت ساختار کارآمد پروژه رمزنگاری در بهینه‌سازی جستجوها، نتایج و در نهایت سود‌ها.

بوکوف در سال 2021:

حجم معاملات شبکه وان‌اینچ دو سال پس از آغاز به کار این شرکت، یعنی در سال 2021، از 8/85 میلیارد دلار فراتر رفت و دامنه خود را به چهار شبکه جدید گسترش داد و بیش از 120 صرافی غیرمتمرکز را به سیستم یکپارچه متصل کرد تا بیشترین نقدینگی را در دیفای ایجاد کند.
در ماه آوریل، کیف پول iOS این شبکه نیز منتشر شد. این کیف‌پول یک پلت‌فرم تلفن‌همراه همه‌کاره مجهز به یک رابط کاربریِ کاربرپسند است که شامل امکاناتی چون ذخیره‌سازی امن، تراکنش، و حتی شرط‌بندی می‌شود. این برنامه تمام خدمات نسخه دسکتاپ را انجام می‌دهد.
تا سال 2021، تعداد کیف‌ پول‌هایی که با شبکه وان‌اینچ در اتریوم در تعامل هستند به یک میلیون کیف پول و تعداد تراکنش‌های بین پولیگان و بایننس اسمارت چین به بیش از 600هزار رسیده است که حجم آنها مجموعاً به 134 میلیارد دلار می‌رسد. یکی از چالش‌های اصلی که فضای کریپتو باید برای آن راه‌حلی بیندیشد، قیمت گاز اتریوم است. یکی از بنیانگذاران شبکه وان‌اینچ در گفتگو با نشریه کوین تلگراف فاش کرد که آنها توقع دارند این مشکل با «استفاده از راه‌حل‌های مقیاس‌پذیریِ لایه دو و حرکت افراد به سمت راه‌حل‌های دیگری مانند بایننس اسمارت چین» برطرف شود.
در ماه دسامبر، شبکه وان‌اینچ یک دور سرمایه‌گذاری سری (ب) را به رهبری شرکت سرمایه‌گذاری رمزنگاری امبرگروپ به ارزش 175 میلیون دلار و با هدف گسترش کاربری شبکه و امکان دسترسی نقدینگی به بازار مالی غیرمتمرکز به پایان رساند.
در سال 2021، شبکه وان‌انیچ شبکه DAO نتورک را نیز روانه بازار کرد: سازمانی غیرمتمرکز که پارامترهای شبکه را کنترل می‌کند و دارندگان وان‌انیچ را قادر می‌سازد تا به پروتکل کلیدی رأی دهند و پاداش‌های حاکمیتی را جمع‌آوری کنند.

بوکوف در سال 2022:

در ابتدای سال 2022، شبکه وان‌انیچ به 1.6 میلیون کاربر، 11.7 میلیون معامله و پنج شبکه تحت پشتیبانی از جمله اتریوم، زنجیره هوشمند بایننس، پولی‌گان، اوپتیمیستیک اتریوم، و آربیتروم رسید. در مجموع 120 میلیارد دلار حجم معامله در شبکه اتریوم ثبت شد تا شبکه وان‌اینچرا در بین 10 صرافی غیرمتمرکز برتر از نظر حجم قرار گیرد.
طبق پیش‌بینی کوین‌تلگراف بوکوف در سال 2022 بر روی رشد دارایی‌های رمزنگاری دیفای تمرکز خواهد کرد و دامنه خود را به ابزارهای وب۳ مانند گیم‌فای، بازی‌های درآمدی، NFTها و متاورس گسترش می‌دهد، و این کار را با بازی دیفای ریسر شروع خواهد کرد.
این شرکت برای وسعت‌بخشیدن به حضور خود در دیفای، پروتکل تجمیع وان‌اینچ و پروتکل سفارش محدود وان‌انیچ را در زنجیره‌های اولنچ و گنوسیس (که قبلاً به عنوان زنجیره xDai شناخته می‌شد) راه‌اندازی کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *