به احتمال زیاد سیاستهای پولی ایالات متحده و چین در کوتاهمدت آسانتر نخواهد شد و در نتیجه به نقل از آرتور هیز (Arthur Hayes) همبنیانگذار و مدیرعامل سابق صرافی بیتمکس (BitMEX) در سرمایهگذاریهای جدید در رمزارزها «باید صبر پیشه کرد».
هیز در پایان آخرین پست وبلاگ خود اینطور مینویسد: «نمیدانم چگونه میتوانیم سال 2021 و سه ماههی ابتدایی 2022 را با بیتکوین 69000 دلاری و یا اتر 5000 دلاری پشت سر بگذاریم». اما محتملترین سناریو برای چند ماه آینده «بازاری بدون نوسان و خستهکننده با دورههای کوچک نوسانات نزولی و به دنبال آن اصلاحهای ملایم» است.
با این پسزمینه، مدیرعامل سابق بیتمکس برای سه نوع سرمایهگذار رمزارز زیر توصیههایی ارائه میکند:
1. سرمایهگذارانی که بر سر دوراهی تخصیص یا عدمتخصیص فیات بیشتر به رمزارزها هستند.
2. سرمایهگذارانی که میخواهند وضعیت خود را در رمزارزها حفظ کنند.
3. سرمایهگذارانی که بهصورت فعال به معاملهی رمزارز و فیات میپردازند.
دربارهی گروه اول، هیز بیان میکند که موقعیتی نمیبیند که [جریان] پول «آزادانهتر یا آسانتر» از آنچه هست بشود. بنابراین عاقلانه به نظر میرسد «تا زمانیکه گرد و غبار حاصل از افزایش نرخ بهره در ماه مارس یا ژوئن 2022 [فدرال رزرو ایالات متحده] فروکش میکند، فقط نظارهگر باشیم.»
برای افرادی که میخواهند یا به دلایل مختلفی مجبورند سرمایه را به داراییهای رمزنگاری مختلف تخصیص دهند، هیز توکنهای مربوط به متاورس، بازیهایی با امکان کسب درآمد یا فضای توکن غیرمثلی(NFT) را پیشنهاد میکند و احتمال میدهد این توکنها بهتر از بازار گستردهی رمزارزها عمل کنند و توضیح میدهد که موفقیت بخشهای پیشنهادیاش به شرایط پولی جهانی بستگی ندارد و تنها از تغییر واقعی در رفتار فعالانی ناشی میشود که زندگی آنها با پذیرش اشکال جدید فناوری میتواند بهطور چشمگیری بهبود یابد.
در نهایت، پیشبینی هیز مبنی بر تقویت دلار در میانمدت، معاملهگران فعالی که رمزارز و فیات مبادله میکنند را بیشتر جذب میکند. این معاملهگر سابق دویچه بانک (Deutsche Bank) و سیتی (Citi) بر این باور است که «باز هم، در بهترین حالت شرایط پولی به سکون منتهی و در بدترین حالت دشوارتر میشود».
در ادامهی این مقاله، هیز بازار رمزارز را بهعنوان «تنها بازار آزاد باقیمانده در سطح جهانی» توصیف میکند و میافزاید که این بازار پتانسیل «عمل در قالب تنها هشداردهندهی دود فعال» برای مشکلات احتمالی نقاط مختلف سیستم مالی را دارد.
دیدگاهتان را بنویسید